AEK: «Έχουν αντιληφθεί πως αγωνιστικά δεν μπορούν να μας χτυπήσουν»

AEK: «Έχουν αντιληφθεί πως αγωνιστικά δεν μπορούν να μας χτυπήσουν»

Πήρε θέση η ΑΕΚ για την καταγγελία του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως «εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!»

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα η ΑΕΚ αναφορικά με το ζήτημα της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την τιμωρία της Ένωσης λόγω των επεισοδίων πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, στις θύρες του ΟΑΚΑ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, έκαναν λόγο για χτυπήματα που σχετίζονται με την αδυναμία του αντιπάλου να διεκδικήσει αγωνιστικά το πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξαν πως οι εν λόγω κατηγορίες, είναι αβάσιμες.

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Έχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες. Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη θέση της ΑΕΚ, όπως αυτή εκφράστηκε σήμερα από πλευράς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ