Τσιγκρίνσκι: «Τα 25 εκατ. που δόθηκαν για μένα δεν τα άξιζα»

Τσιγκρίνσκι: «Τα 25 εκατ. που δόθηκαν για μένα δεν τα άξιζα»

Σε μία δήλωση που λίγοι ποδοσφαιριστές θα έκαναν για τον εαυτό τους, προέβη ο άσος της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ξέσπασμα… ειλικρίνειας από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που είχε την ευθύτητα να παραδεχτεί πως ήταν υπερβολικό ποσό τα 25 εκατομμύρια που δαπάνησε η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει από τη Σαχτάρ το 2009.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, τόνισε πως η πίεση που ασκήθηκε πάνω του από το ποσό αυτό, μόνο καλό δεν του έκανε.

Αναλυτικά, ο άσος της ΑΕΚ ανέφερε:

-την πορεία του στην Μπαρτσελόνα: «Τα 25 εκατομμύρια που δόθηκαν για εμένα, μου προκάλεσαν μεγάλη πίεση, δεν ήταν η πραγματική αξία μου. Χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ στην ομάδα».

-το κλίμα στα αποδυτήρια: «Με εντυπωσίασε το πολύ υψηλό επίπεδο συγκεκριμένων παικτών όπως ο Μέσι και ο Ζλάταν».

-την πίεση που δεχόταν: «Ήταν έκπληξη όταν με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί μας στο Καμπ Νου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο, ήταν οι ίδιοι οι οποίοι λίγο νωρίτερα φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου».

-τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Εξακολουθώ να έχω επαφή μαζί του. Την τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει πληροφορίες για τον Ντόουγκλας Κόστα».

-τον Μέσι και τον Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, αλλά δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου επειδή είναι εγωιστής. Ο Μέσι είναι διαφορετικός, σκέφτεται την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ