Έβαλε γκολ στην κατάθλιψη ο Ίλισιτς

Έβαλε γκολ στην κατάθλιψη ο Ίλισιτς

Ο Ίλισιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σκοράροντας και πάλι, έπειτα από μία μάχη διάρκειας ενός χρόνου με την κατάθλιψη.

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο που πάλευε για δεύτερη φορά με την κατάθλιψη, κατάφερε να βγει νικητής και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Μάλιστα η επιστροφή του συνδυάστηκε και με επιστροφή στο σκοράρισμα, καθώς στον αγώνα της Μάριμπορ, όπου αγωνίζεται ο Σλοβένος, κόντρα στη Μούρα για το Σλοβένικο πρωτάθλημα, βρήκε δίχτυα έπειτα από εκτέλεση πέναλτι κάνοντας ο τελικό 5-1.

Διαβάστε επίσης: Κληρώνει για Champions, Europa και Conference League – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ο Ίλισιτς ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν είχε σκοράρει με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους ομίλους του Champions League, με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη.

Από εκεί και έπειτα, ο 34χρονος ήρθε για δεύτερη φορά στη ζωή του αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης το καλοκαίρι αποχώρησε από την Αταλάντα για να επιστρέψει στην πατρίδα του έπειτα από 12 χρόνια, για λογαριασμό της Μάριμπορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ