Πλατανιάς : Μέσα ο Ενσικουλού!

Πλατανιάς : Μέσα ο Ενσικουλού!

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο επιθετικός του Πλατανιά, Ενσικουλού Κλαρκ.

Στον Πλατανιά το απουσιολόγιο ολοένα και μεγαλώνει, όμως, μέσα σε αυτό τον χαμό υπάρχει και μία επιστροφή. Εκείνη του Κλαρκ Ενσικουλού.

Ο φορ από το Κονγκό ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έτσι δεν είχε θέμα να ανεβάσει ρυθμούς, βγάζοντας κανονικά το πρόγραμμα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Ντικανομά, ο οποίος μπορεί να προπονήθηκε μόνος του, όμως, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα των Κρητικών που ανεβάζουν σιγά- σιγά στροφές για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου στην έδρα τους. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο Βάντερσον, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Σάββατο.

Κάπου εδώ σταματάνε τα καλά νέα για τον σύλλογο από τα Χανιά και ξεκινάνε τα προβλήματα. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό το ιατρικό επιτελείο ο Πλιάτσικας έχει υποστεί θλάση 2ου προς 3ο βαθμό και θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο Κοροβέσης, που επίσης υποβλήθηκε σε μαγνητική, θα ακολουθήσει πρόγραμμα με θεραπεία και ατομική προπόνηση περίπου μια εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ