Η συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του Μιχαΐλοβιτς (pic)

Η συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του Μιχαΐλοβιτς (pic)

Η κόρη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, Βιρτζίνια, αποχαιρετάει τον Σέρβο προπονητή μέσω μια ανάρτησης στα social media που «ραγίζει» καρδιές.

Την θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ύστερα από μάχη με την λευχαιμία για περίπου τρία χρόνια ο Σέρβος προπονητής βγήκε χαμένος και έτσι έφυγε από την ζωή στα 53 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία καριέρα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Αργεντινή: Στην αποστολή για τον τελικό του Μουντιάλ ο Αγκουέρο

Η κόρη του Βιρτζίνια συντετριμμένη προχώρησε μια συγκλονιστική δημοσίευση το Σάββατο (17/12) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον χαμό του πατέρα της.


«Είναι δύσκολο μπαμπά. Είναι δύσκολο. Σε αυτή τη στιγμή που υποφέρω πάρα πολύ, θα χρειαζόμουν μόνο την αγκαλιά σου. Όχι μια οποιαδήποτε αγκαλιά, τη δική σου. Ανακατεμένη με το άρωμά σου, που έχει απομείνει όπως και η ψυχή σου. Και όποιος σε γνωρίζει, ξέρει τι εννοώ.

Είναι αδύνατο να τα δεχτώ όλα αυτά αλλά βρίσκω τη δύναμη στην απέραντη αγάπη που μου δώσατε αυτά τα χρόνια της κοινής ζωής, τόσο δυνατή που θα με συντροφεύει για τις υπόλοιπες μέρες μου.

Αφού ανακάλυψα το πεπρωμένο σου, σε ευχαριστώ που σε είχα μαζί μου αυτά τα χρόνια, στα οποία μου έδωσες τα πάντα, ό,τι θα μπορούσε να δώσει ένας πατέρας σε μια κόρη αλλά και πολλά περισσότερα.

Με αγαπούσες σε τεράστιο βαθμό, με όλες τις δυνάμεις που είχες. Με προστάτεψες από όλα, από όλους και από όλα. Ήσουν πάρα πολύς για μένα, για όλους εμάς, για όλους. Η καρδιά μου σήμερα είναι ραγισμένη, συντετριμμένη.

Η ψυχή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω για τον σούπερ ήρωά μου, για μένα τον μπαμπά, για σας τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πονάει πάρα πολύ, πάρα πολύ.

Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε μέρα, πεπεισμένη ότι η κραυγή μου θα φτάσει ως εκεί. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ.

Γεια σου μπαμπά, μεγάλη και απέραντη αγάπη μου. Υποσχέσου μου ότι θα μαθαίνω για σένα, ακόμα σε χρειάζομαι τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτησή της από πολλές φωτογραφίες μαζί με τον πατέρα της, από τη γέννησή της μέχρι σήμερα.

Αυτή δε η photo που φαίνεται σε πρώτο πλάνο είναι μέσα από το νοσοκομείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με το χέρι της να ακουμπάει το δικό του, ως μία ένδειξη πως δεν θα χωρίσουν ποτέ.»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ