League Cup: Άνετες προκρίσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ

League Cup: Άνετες προκρίσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ

«Καθάρισαν» προβλήματα τις προκρίσεις τους στην επόμενη φάση του League Cup, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μέρα δεύτερη για τη φάση των «16» του League Cup στην Αγγλία με τα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν να κρύβουν δύο εύκολες προκρίσεις και έναν αποκλεισμό για τις ομάδες της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε άνετα της Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ». Το σκορ για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ άνοιξε ο Κρίστιαν Έρικσεν στο 27ο λεπτό, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάρκους Ράσφορντ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57′.

Εύκολη πρόκριση και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία και επιβλήθηκε της Μπλάκμπερν με σκορ 4-1 εκτός έδρας. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπρέναν Τζόνσον στο 13′, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 43′ με τον Σκοτ Γουόρτον για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν την πρόκριση χάρη στα γκολ των Τζέσε Λίνγκαρντ (53′), Ταϊβό Αβονίγι (79′) και το δεύτερο τέρμα του Μπρενάν Τζόνσον (90’+2′) για το τελικό 4-1.

Τέλος, η έκπληξη έγινε στο τρίτο παιχνίδι, με την Τσάρλτον να επικρατεί της Μπράιτον εντός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο σύλλογος της League One ήταν πιο… ψύχραιμος και πήρε την πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπλάκμπερν-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-4

Τσάρλτον-Μπράιτον 0-0 (4-3 πεν.)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι 0-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ