Γκίλι Φλάχερτι: Αποχωρεί από την ενεργό δράση η κάτοχος του ρεκόρ συμμετοχών στην WSL

Γκίλι Φλάχερτι: Αποχωρεί από την ενεργό δράση η κάτοχος του ρεκόρ συμμετοχών στην WSL

Μια μεγάλη απώλεια για το γυναικείο ποδόσφαιρο, με την Γκίλι Φλάχερτι να ανακοινώνει πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Η αμυντικός της Λίβερπουλ και κάτοχος του ρεκόρ  συμμετοχών στην Super League Γυναικών (WSL) Γκίλι Φλάχερτι, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών, για οικογενειακούς λόγους.

Η Φλάχερτι έκανε 177 εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, με την Άρσεναλ, την Τσέλσι, τη Γουέστ Χαμ  και τη Λίβερπουλ, κατακτώντας το WSL τέσσερις φορές. Κέρδισε επίσης επτά Κύπελλα Αγγλίας γυναικών, καθώς και το Champions League γυναικών το 2007.

«Δεν είναι μια απόφαση που την πήρα εύκολα, αλλά την πήρα αφού μίλησα με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους», είπε η Φλάχερτι, η οποία έκανε την τελευταία της εμφάνιση για τη Λίβερπουλ στη νίκη 2-0 επί της Γουέστ Χαμ τον Δεκέμβριο.

«Το ότι έχασα τον μπαμπά μου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα με έχει λυπήσει. Για 22 χρόνια μοιραζόμασταν την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και το παιχνίδι, δεν θέλω να συνεχίσω χωρίς αυτόν στο πλευρό μου. Από πλευράς παιχνιδιού, ξέρω ότι η σωστή απόφαση είναι να την ανακοινώσω σημέρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να είμαι πιο κοντά στους πιο κοντινούς μου», πρόσθεσε.

Η Φλάχερτι έκανε επίσης εννέα εμφανίσεις με την  εθνική Αγγλία μεταξύ 2015-17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ