Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Οσπίνα με την Αλ Νασρ (vid)

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Οσπίνα με την Αλ Νασρ (vid)

Ο τερματοφύλακας της Αλ Νασρ και συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Νταβίντ Οσπίνα, υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο χέρι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Η Αλ Νασρ αντιμετώπισε την Αλ Σαμπάμπ, εκτός έδρας το Σάββατο (14/1) για τον πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Κολομβιανό τερματοφύλακα, Νταβίντ Οσπίνα, να τραυματίζεται σοβαρά στο χέρι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Οσπίνα, προσπάθησε να προλάβει τον αντίπαλό του πραγματοποιώντας μια δύσκολη έξοδο, βρήκε την μπάλα με το χέρι, αλλά κατά την προσγείωσή το στον αγωνιστικό χώρο, έπεσε και χτύπησε άσχημα το χέρι του, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, όπως ανακοίνωσε αργότερα η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Σλούκας: Ποιοι χόρεψαν με την ψυχή τους στον λαμπερό γάμο του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού (vids)

Στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν αναλυτικές εξετάσεις.

Η ενημέρωση της Αλ Νασρ:

«Τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας έδειξαν ότι ο τερματοφύλακας Νταβίντ Οσπίνα έχει κάταγμα σε ένα από τα οστά του αγκώνα.

Θα μείνει εκτός δράσης για 6 εβδομάδες. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός».

Δείτε τον τραυματισμό του Οσπίνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ