Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της γυναίκας που κατήγγειλε τον Άλβες για βιασμό

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της γυναίκας που κατήγγειλε τον Άλβες για βιασμό

Ο Βραζιλιάνος άσος φαίνεται πως έχασε τελείως τον έλεγχο και προέβη σε πράξεις παρά θέληση της γυναίκας.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το «El Periodico» για την κατάθεση της γυναίκας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση. Κι όπως φαίνεται, ο έμπειρος άσος έχασε τελείως τον έλεγχο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά ο Βραζιλιάνος πλησίασε την κοπέλα μέσα στο κλαμπ και κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια, ο Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί, αλλά ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο να την εμποδίζει κλείνοντας της την πόρτα.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: Το τουρνουά που θα τον κάνει θρύλο του παγκοσμίου τένις (vids)

Ο Βραζιλιάνος έκατσε στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς την να καθίσει πάνω του. Αφού την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό έρωτα, την χαστούκισε επειδή αντιστάθηκε και στη συνέχεια προχώρησε σε διείσδυση μέχρι που εκσπερμάτωσε.

Μετά από όλα αυτά η κοπέλα έφυγε από την τουαλέτα κλαίγοντας, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να την ρωτούν τι έχει ενώ της παραχώρησαν και ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Τότε μεταφέρθηκε στο «Hospital Clinic» της Βαρκελώνης όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται όσες γυναίκες έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ