Τα… χώνει στον Ζλάταν λόγω του Μέσι ο Αγκουέρο (pic)

Τα… χώνει στον Ζλάταν λόγω του Μέσι ο Αγκουέρο (pic)

Κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στράφηκε ο Κουν Αγκουέρο και όσων έχει πει ο Σουηδός επιθετικός για τον Λιονέλ Μέσι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον France Inter ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των Αργεντίνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν βλέπει να κερδίζουν κάτι άλλο.

Ο Κουν Αγκουέρο απάντησε στον Σουηδό επιθετικό, επισημαίνοντας πως πληγώνεται που βλέπει τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Κουν Αγκουέρο:

«Λέω αυτό που σκέφτομαι ή όχι; Ζλάταν. Ο Ιμπραΐμοβιτς. Ιμπρα-χίμοβιτς. Είναι το ίδιο, είναι ένα αρκετά δύσκολο όνομα, καλύτερα να τον λέω Ζλάταν..Ο Ζλάταν, πριν το πει αυτό, ίσως ήταν καλύτερο να ξεκαθαρίσει ότι προτιμούσε να κερδίσει η Γαλλία, από το να πει ότι οι άλλοι συμπεριφέρθηκαν άσχημα.

Εσύ κι εγώ παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Ας θυμηθούμε όμως ότι συμπεριφέρθηκες και εσύ άσχημα. Δίκιο δεν έχω; Για να πεις ότι συμπεριφέρθηκαν άσχημα, νομίζω ότι είσαι ο λιγότερο κατάλληλος να μιλήσεις. Μου φαίνεται ότι κάνεις λάθος σε αυτό.

Μου φαίνεται ότι είναι πολύ αγενές να λες ότι δεν πρόκειται να κερδίσουμε περισσότερα. Νομίζω ότι πριν μιλήσεις για την Αργεντινή, θα μπορούσες να ανησυχείς για τη χώρα σου, για τους παίκτες σου, που δεν είναι καν στα τελευταία Μουντιάλ.

Και ο Μέσι κέρδισε. Ίσως αυτό σε θυμώνει, ότι ο Μέσι έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και γι’ αυτό σε πονάει να παραδέχεσαι ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και σε πληγώνει που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές παίζεται καλά κι άλλες άσχημα. Η Αργεντινή είναι πρωταθλήτρια. Σηκώσαμε το Κύπελλο και αι παρακολουθούσες. Οι παίκτες που φέρθηκαν άσχημα σήκωσαν το Κύπελλο. Λυπάμαι. Συγγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ