Ολυμπιακός: Παίζει με Λεβαδειακό ο Μπεν

Ολυμπιακός: Παίζει με Λεβαδειακό ο Μπεν

Ο Αφρικανός επιθετικός ανεβάζει "στροφές" στου Ρέντη και είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη σε ρυθμούς προπονήσεων στου Ρέντη και ο Τάκης Λεμονής θέλει να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο 57χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είδε τον Μπεν ν’ ανεβάζει «στροφές» στη χθεσινή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος, με τον 28χρονο στράικερ να ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο ίδιος ο παίκτης αισθάνεται καλά, δε νιώθει ενοχλήσεις και δηλώνει έτοιμος για ν΄αγωνιστεί στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος.

Ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, είχε υποστεί θλάση στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στις αρχές του Οκτώβρη και απουσίασε από μια σειρά πολύ σημαντικών αγώνων. Η επιστροφή του Μπεν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων», δίνει μια έξτρα επιλογή στον Λεμονή, σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή των Πειραιωτών.

Μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έκρυβε την ικανοποίηση του βλέποντας τον Μπεν να ετοιμάζεται για το come back. Ο Λεμονής θεωρεί πως ο Μπεν μπορεί να προσφέρει πολλά στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα ο 57χρονος τεχνικός υπολογίζει τον διεθνή στράικερ και για τα άκρα της επίθεσης.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως ο 28χρονος επιθετικός θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον  Λεβαδειακό και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, έστω και σαν αλλαγή.

Απίθανο για Εμενίκε

Ο Μπεν επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αλλά δε φαίνεται να ισχύει κάτι ανάλογο για τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και με βάση την εικόνα του στη χθεσινή προπόνηση στου Ρέντη, θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ