Χαμός με Εντινγκά: «Πήγαμε να τον υποδεχθούμε και ήταν άφαντος»

Χαμός με Εντινγκά: «Πήγαμε να τον υποδεχθούμε και ήταν άφαντος»

Οι άνθρωποι του Πόρου περίμεναν τον Ντελβίν Εντινγκά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αλλά ο Κονγκολέζος μέσος δεν εμφανίστηκε ποτέ - «Δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα», αναφέρει η ομάδα της Κρήτης στην ανακοίνωσή της.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι άνθρωποι του Πόρου περίμεναν τον Ντελβίν Εντινγκά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αλλά ο Κονγκολέζος μέσος δεν εμφανίστηκε ποτέ! Ο σύλλογος της Γ’ Εθνικής είχε συμφωνήσει σε όλα με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Παναιτωλικού για να έρθει σήμερα στην Κρήτη, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ!

Διαβάστε επίσης: Αυτό το πέναλτι έδωσαν στην ΑΕΚ: 1-0 ο Άμραμπατ (vid, pic)

Όπως αναφέρει ο Πόρος στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής: «Ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος. Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ’ οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος!

Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών.

Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ!

Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα», σημείωσε ο σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ