Ο Μιλόγεβιτς ανανεώνει με Ερυθρό Αστέρα

Ο Μιλόγεβιτς ανανεώνει με Ερυθρό Αστέρα

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα συμφώνησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο 47χρονος τεχνικός θα υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου κάνει εξαιρετική δουλειά στον Αστέρα και οι ιθύνοντες του σερβικού συλλόγου αποφάσισαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες το όνομα του Μιλόγεβιτς «εμφανίστηκε» σε ρεπορτάζ που αφορούσαν τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες των σερβικών μέσων ανέφεραν πως ο «δικέφαλος» του Βορρά εξέτασε το ενδεχόμενο πρόσληψης του Μιλόγεβιτς σε περίπτωση που απέλυε τον Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος έμεινε τελικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά τα σχετικά ρεπορτάζ οδήγησαν τους ιθύνοντες του Αστέρα στην απόφαση να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Μιλόγεβιτς.

Με βάση μάλιστα τα όσα αναφέρει ο Τύπος στο Βελιγράδι, ο 47χρονος τεχνικός θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα περιλαμβάνει φυσικά και αύξηση αποδοχών για τον Μιλόγεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ