Ίντερ – Αταλάντα 1-0: Με Νταρμιάν στα ημιτελικά

Ίντερ – Αταλάντα 1-0: Με Νταρμιάν στα ημιτελικά

Χάρη σε ένα γκολ του Νταρμιάν η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το ντέρμπι των προημιτελικών του Coppa Italia, ανάμεσα στην Ίντερ και στην Αταλάντα, ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Μιλάνου η οποία επικράτησε με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «νερατζούρι» υποχρέωσαν τους «μπεργκαμάσκι» στην πρώτη τους ήττα μετά από 6 σερί ματς, με το γκολ του Νταρμιάν στο 57ο λεπτό. Έτσι το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντσάγκι παρέμεινε μέσα στο στόχο της κατάκτησης του δεύτερου τροπαίου της σεζόν και δεύτερου διαδοχικού Κυπέλλου, καθώς προέρχεται από τον τίτλο στο Super Cup με το εμφατικό 3-0 επί της Μίλαν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» στο φινάλε από τον Ολυμπιακό με Μπούτουτσι (pic)

Η φορμαρισμένη Αταλάντα με 22 γκολ στα έξι προηγούμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά και δεν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο για 2η φορά μετά από 60 χρόνια (1963).

Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77’ Ντ’Αμπρόζιο), Γκόζενς (71’ Ντιμάρκο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (72’ Ασλάνι), Μχιταριάν, Λαουτάρο Μαρτίνες (87’ Κορέα), Λουκάκου (71’ Ντζέκο).

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Σκαλβίνι (72’ Σοπί), Μέλε, Χάτεμπουρ (67’ Έντερσοον), Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς, Μπογκά (67’ Μουριέλ), Πάσαλιτς (54’ Λούκμαν)Σαπάτα (54’ Χέιλουντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ