Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα Τουρκίας η Χατάισπορ

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα Τουρκίας η Χατάισπορ

Η Χατάισπορ αποσύρθηκε από την τουρκική Superlig μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2).

Η Χατάισπορ αποσύρθηκε από την τουρκική Superlig μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2), όπως δήλωσε την Πέμπτη (9/2) ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Σωματείων, Αλί Κοτς.

Ο Γκανέζος εξτρέμ της Χατάισπορ, Κρίστιαν Άτσου, παραμένει αγνοούμενος, παρά τις συγκρουόμενες πληροφορίες των πρώτων 48 ωρών και το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου είπε στις αρχές της εβδομάδας ότι είχε διασωθεί τραυματισμένος από τα ερείπια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Θέση Μαρινάκη για SL2: «Δεν θα μιλήσει με όσους έχουν κάνει την κατηγορία συνδικάτο εγκλήματος»

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Τανέρ Σαβούτ εξακολουθεί να αγνοείται ή βρίσκεται κάτω από τα ερείπια.

«Η Χατάισπορ έστειλε μια επιστολή. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα παίξουν τους υπόλοιπους αγώνες της φετινής σεζόν», δήλωσε ο Κοτς σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (TFF) Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί.

«Εάν η Γκαζιαντέπ θέλει επίσης να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε με 17 ομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι τα δικαιώματα αυτών των δύο συλλόγων παραμένουν άθικτα», πρόσθεσε με την επισήμανση πως η Γκαζιαντέπ δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση.

Η επαρχία Γκαζιαντέπ ήταν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού και επλήγη σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η Χατάισπορ είναι 14η στη βαθμολογία της τουρκικής κορυφαίας κατηγορίας ενώ η Γκαζιαντέπ είναι 10η. Η επανέναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος αναμένεται να ξαναρχίσει στις 3 Μαρτίου.

Ο αριθμός των νεκρών από τους σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία ξεπέρασε τους 19.000 την Πέμπτη (9/2), με το TFF να επιβεβαιώνει ότι αρκετοί παίκτες και προπονητές από διάφορες κατηγορίες έχουν χάσει τη ζωή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ