Σε δημοπρασία τα γάντια του Μαρτίνες από το Μουντιάλ

Σε δημοπρασία τα γάντια του Μαρτίνες από το Μουντιάλ

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πρόκειται να δημοπρατήσει τα γάντια που χρησιμοποίησε στο Μουντιάλ για να στηρίξει τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την «αλμπισελέστε» και παίκτης της Άστον Βίλα, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία του «Argentine Pediatric Foundation», συμμετέχει σε εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων για τον τομέα ογκολογίας στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Garrahan στο Μπουένος Άιρες.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Νεκρός ο Ατσού

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας κατέγραψε ένα βίντεο, όπου φαίνεται να υπογράφει τα γάντια που φορούσε στο μουντιάλ και θα δημοπρατηθούν στις 3 Μαρτίου:

«Εδώ θα υπογράψω τα γάντια μου από το Παγκόσμιο Κύπελλο για το προσωπικό της Ογκολογικού τομέα στο Νοσοκομείο Garrahan. Ελπίζω μια μέρα να τους επισκεφτώ» ανέφερε ο Μαρτίνες.

Ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου,  είναι ένας από τους τρεις υποψηφίους για το βραβείο The Best της FIFA για τον καλύτερο τερματοφύλακα. Ο Βέλγος Τιμπό Κουρτουά και ο Μαροκινός Γιασίν Μπόνο είναι οι άλλοι υποφήφιοι και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις 27 Φεβρουαρίου, στο Παρίσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ