Απίστευτο: Δίνουν το όνομα του Μπέλινγκχαμ σε γέφυρα του Μπέρμιγχαμ

Απίστευτο: Δίνουν το όνομα του Μπέλινγκχαμ σε γέφυρα του Μπέρμιγχαμ

O Τζούντ Μπέλινγκχαμ με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, έκανε τους Άγγλους να τρελαθούν. Οι τοπικές αρχές στο Μπέρμιγχαμ, χτίζουν γέφυρα με το όνομά του.

Το νέο αστέρι του παγκόσμιου ποδόσφαιρου έχει βαλθεί να τρελάνει τους Άγγλους. Ο Τζούντ Μπέλινγκχαμ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους συμπατριώτες του, με τις εμφανίσεις που έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτοί θέλοντας να τον τιμήσουν, χτίζουν μία νέα γέφυρα στη γενέτειρά του, το Μπέρμιγχαμ που θα πάρει το επίθετό του.

Ήδη η ομάδα της Μπέρμιγχαμ έχει αποσύρει την φανέλα του 19χρονου μέσου, όταν αυτός πήρε μεταγραφή στα 16 του, με 25 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ (ακριβότερη πώληση παίκτη στη ιστορία της ομάδας) και τώρα οι τοπικές αρχές της πόλης θέλουν να το φτάσουν σε άλλο επίπεδο, με την κατασκευή νέας σιδηροδρομικής γέφυρας.

Η Bellingham Bridge θα έχει μήκος 150 μέτρα και θα στεγάζει τη γραμμή High Speed 2, που συνδέει τα Δυτικά Μίντιλαντς με το Λονδίνο. Η κατασκευή της γέφυρας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, όμως ήδη έχει εγκριθεί η κατασκευή νέων σταθμών σε αυτή τη γραμμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ