Ο Ρονάλντο αγκαλιάζει μικρό αγόρι που έχασε τον πατέρα του στο σεισμό της Συρίας (vid)

Ο Ρονάλντο αγκαλιάζει μικρό αγόρι που έχασε τον πατέρα του στο σεισμό της Συρίας (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του στους πληγέντες από το φονικό σεισμό της Συρίας. Αγκάλιασε νεαρό αγόρι που έχασε τον πατέρα του.

Την αγάπη του και την συμπόνια του προς τους σεισμόπληκτους της Συρίας δείχνει για άλλη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνολικά περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, από τους φονικούς σεισμούς και ανάμεσά τους, βρισκόταν ο πατέρας του μικρού Ναμπίλ.

Τον νεαρό Ναμπίλ κατέγραψε μία κάμερα σαουδαραβικής ομάδας διάσωσης, που είχε σταλεί στη Συρία για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων εκεί. Ο μικρός ζήτησε να συναντήσει το είδωλο του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας της Σαουδικής Αραβίας, Τουρκί Αλ-Σεϊχί προσπάθησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρεθεί ο Ναμπίλ.

Διαβάστε επίσης: Το απρόοπτο με τον Σαμασέκου, ο Χάμες και ο… πονοκέφαλος του Μίτσελ

Όταν τον εντόπισαν, τον κάλεσαν στη Σαουδική Αραβία για να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Μπατίν, εκεί που η ομάδα του Πορτογάλου νίκησε με 3-1 και μετά το παιχνίδι συνάντησε τον Κριστιάνο, αγκαλιάστηκαν και πανηγύρισαν με το χαρακτηριστικό «Siu». Ο μικρός Ναμπίλ δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ