Η Sony κάνει σειρά κινουμένων σχεδίων για τη ζωή του Μέσι

Η Sony κάνει σειρά κινουμένων σχεδίων για τη ζωή του Μέσι

Η ζωή του Λιονέλ Μέσι γίνεται σειρά κινουμένων σχεδίων από τη «Sony Music Entertainment Premium Content Company».

Η «Sony Music Entertainment Premium Content Company» κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία του Λιονέλ Μέσι «Lionel Messi Management SL» και θα δείξει τη διαδρομή του Αργεντινού σούπερ σταρ σε μία σειρά κινουμένων σχεδίων, μέσω ενός βιντεοπαιχνιδιού. Απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους και θα περιλαμβάνει πρωτότυπη μουσική από καλλιτέχνες και συνθέτες της Sony Music Entertainment.

«Από παιδί μου άρεσαν πάντα οι σειρές κινουμένων σχεδίων και τα παιδιά μου είναι μεγάλοι θαυμαστές των χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Το να μπορώ να συμμετέχω σε ένα τέτοιο έργο με κάνει χαρούμενο, γιατί κάνει ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Sony Music που εντάχθηκε σε αυτό το έργο και ελπίζουμε να αρέσει σε όλους το αποτέλεσμα, ειδικά στα κορίτσια και τα αγόρια», είπε ο Λιονέλ Μέσι στην παρουσίαση της συμφωνίας. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Ισπανικά και άλλες γλώσσες.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός μοιάζει έτοιμος να ξεριζώσει το αγκάθι…

«Είναι προνόμιο για τη Sony Music να συνεργάζεται με τον Λιονέλ Μέσι σε αυτό το έργο, για να επιδείξει τη δύναμη και τα μαθήματα του αθλητισμού με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και έναν από τους καλύτερους αθλητές στην ιστορία», δήλωσε ο Φερνάντο Καμπράλ, εκτελεστικός πρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Sony Music Entertainment. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ