«Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

«Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο, μετράει 32 τέρματα σε 14 εμφανίσεις με την ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του.

Ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο, Ένζο κάνει… παπάδες στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν σταματάει να σκοράρει, δείχνοντας με τις εμφανίσεις του ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Έντσο σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στην Ατλέτικο και έφτασε τα 32 τέρματα σε μόλις 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ τη φετινή σεζόν, κάτι που αναλογεί σε περίπου 2.5 γκολ ανά ματς. Τα επιτεύγματα του όμως δεν σταματάνε εκεί αφού σε άλλο παιχνίδι πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε έξι λεπτά.

Ο γιος του Μαρσέλο μίλησε στην Athletic για τα όνειρα του λέγοντας: «Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να πάω στην πρώτη ομάδα και να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το δεύτερο είναι να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το τρίτο είναι να συνεχίσω να κερδίζω τον πατέρα μου στο FIFA».

Στη συνέχεια ο Έντσο αποκάλυψε ότι τα πρότυπα του (πέραν του Μαρσέλο) είναι ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ρονάλντο Ναζάριο και μίλησε για τον πατέρα του. «Αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος γι’ αυτόν είναι ότι όπου κι αν πάμε, όλοι τον αντιμετωπίζουν το ίδιο. Είναι ταπεινός. δεν αλλάζει τίποτα με κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα επιτεύγματα του νεαρού επιθετικού δεν πέρασαν απαρατήρητα από διάφορους φαν, οι οποίοι σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: «Ο Έντσο χρειάζεται μια πρόκληση γιατί είναι πολύ εύκολο, είναι σε άλλο επίπεδο. Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Μαρσέλο έχει έναν τόσο ταλαντούχο γιο». «Αυτό το αγόρι είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να προσέχετε».

Ο Μαρσέλο αγωνίστηκε για μια δεκαπενταετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε συνολικά 25 τρόπαια και αποτελεί θρύλο του συλλόγου, ενώ φυσικά πέρασε και από τον Ολυμπιακό, με απολογισμό πέντε συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια.

Δείτε τον γιο του Μαρσέλο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ