Κροατία – Ελλάδα : Μετά από 16 χρόνια η Εθνική δέχεται τρία γκολ στο ημίχρονο

Κροατία – Ελλάδα : Μετά από 16 χρόνια η Εθνική δέχεται τρία γκολ στο ημίχρονο

Από το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Φινλανδία το 2001, που είχε χάσει με σκορ 5-1, είχε να δεχτεί τρία γκολ ή παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ομάδα.

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά… 16 ολόκληρα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να δεχτεί και πάλι η Εθνική ομάδα τρία γκολ ή παραπάνω σε επίσημο αγώνα της στο πρώτο ημίχρονο!

Τότε, ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Φινλανδία. Πρώτο παιχνίδι με τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο με τον Γερμανό προπονητή να βλέπει την Εθνική να δέχεται τέσσερα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο!

Το σκορ για τους Σκανδιναβούς είχε ανοίξει ο Φορσέλ στο 14′ με τον Ριχιλάχτι στο 30′ να κάνει το 2-0. Στο 30′ είχε μειώσει για την Εθνική μας σε 2-1 ο Γιώργος Καραγκούνης με τους γηπεδούχους να σημειώνουν ακόμη δύο γκολ με τους Κόλκα (38′) και Φορσέλ (43′).

Οι 11αδες των ομάδων:

Φινλανδία: Νιέμι – Χέλιν, Σααρίνεν, Χίπια, Τίχινεν, Ριχιλάχτι, Ταΐνιο (62΄ Βις), Νούρμελα, Φόρσελ (79΄ Γιόχανσον), Λιτμάνεν (72΄ Κούγκι), Κόλκα.

Ελλάδα: Ελευθερόπουλος – Μπασινάς (45΄ Ζήκος), Γεωργάτος, Νταμπίζας, Αμανατίδης, Κ. Κωνσταντινίδης (25΄ Γ. Χ. Γεωργιάδης), Ζαγοράκης (82΄ Φύσσας), Χαριστέας, Μαχλάς, Καραγκούνης, Βρύζας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ