Ολυμπιακός: Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κ19 και το ταλέντο που… ξεχειλίζει και στα μικρότερα κλιμάκια! (pics)

Ολυμπιακός: Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κ19 και το ταλέντο που… ξεχειλίζει και στα μικρότερα κλιμάκια! (pics)

Μετά από 6 χρόνια η ομάδα νέων του Ολυμπιακού πανηγύρισε και πάλι το πρωτάθλημα της Super League με τα μικρότερα κλιμάκια επίσης να... κυριαρχούν.

Κυρίαρχη. Μετά από καιρό η Κ19 του Ολυμπιακού ανέβηκε ξανά στο θρόνο της κατακτώντας το πρωτάθλημα νέων της Super League. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου συγκεκριμένα επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του Βόλου χθες εκτός έδρας και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης για την κλήρωση της Εθνικής: «Πάμε σε δύσκολη διασταύρωση»

Μάλιστα αυτός, ήταν ο 6ος τίτλος στην ιστορία των νέων του Ολυμπιακού και ο 1ος μετά από 6 χρόνια. Βέβαια για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου χρειαζόταν ταλέντο και καθοδήγηση. Το πρώτο υπήρχε, το δεύτερο το έδωσε ο Συλαϊδόπουλος στους ποδοσφαιριστές του που πίστεψαν στην ανατροπή και την έκαναν. Γύρισαν συγκεκριμένα από το -8 και τη 2η θέση… καβαλώντας τον ΠΑΟΚ και πλέον με το +5 που έχουν τώρα, είναι μαθηματικά 1οι και πρωταθλητές για φέτος.

Οι αριθμοί εντωμεταξύ, μιλούν από μόνοι τους για την καταπληκτική «ερυθρόλευκη» ομάδα η οποία τη φετινή σεζόν έχει την καλύτερη επίθεση με 59 τέρματα καθώς και την καλύτερη άμυνα δεχόμενη μόλις 16 τέρματα. Βέβαια οι βάσεις είχαν μπει από το καλοκαίρι με τους νεαρούς άσους να κάνουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι έχοντας εξασφαλισμένα από τη διοίκηση όλα όσα ζητούσαν και στο γήπεδο απέδειξαν του λόγου το αληθές.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά τα στατιστικά, ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου ήταν ο «κανονιέρης» των Πειραιωτών με 10 τέρματα ενώ πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Θάνος Κουτσογούλας με 25 εμφανίσεις.

Και υπάρχει κι άλλο ταλέντο από πίσω…

Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν τελειώνει στην Κ19 αφού το ταλέντο ξεχειλίζει και στις μικρότερες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στην Κ17, οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τώρα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα μετά από 18 αγώνες όντας 1οι στη βαθμολογία με 50 βαθμούς έναντι 35 του Παναθηναϊκού και ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται  την Κυριακή (και ακολουθεί final four), ενώ στην Κ15 επίσης ο Ολυμπιακός προελαύνει με 49 βαθμούς έναντι 41 του Παναθηναϊκού (επίσης ακολουθεί final four).

Οι Πειραιώτες λοιπόν ξεχωρίζουν στις μικρές κατηγορίες, με τα ταλέντα τους να είναι έτοιμα να αναδυθούν σιγά σιγά και στα μεγαλύτερα κλιμάκια… Η κυριαρχία τους πάντως βάσει αριθμών, είναι αδιαμφισβήτητη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ