Η ενδεχόμενη μεταγραφή Μπάρκα, γεμίζει τα ταμεία της ΑΕΚ

Η ενδεχόμενη μεταγραφή Μπάρκα, γεμίζει τα ταμεία της ΑΕΚ

Η ολλανδική Ουτρέχτη θέλει να κάνει δικό της τον Βασίλη Μπάρκα, αλλά η Σέλτικ ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ για αυτή τη μετακίνηση. Πόσα χρήματα θα πάρει η ΑΕΚ.

Η μετακίνηση του Βασίλη Μπάρκα το καλοκαίρι του 2020 στην Σέλτικ από την ΑΕΚ, δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου της Σκωτίας. Μπροστά τους ανοίγεται η ευκαιρία να πάρουν πίσω κάποια από τα «σπασμένα» με ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπάρκα στην Ουτρέχτη.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίζεται ως δανεικός στον ολλανδικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2022 και τη φετινή σεζόν έχει φορέσει τα γάντια του 32 φορές για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για Σβέντ: Δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο!

Οι άνθρωποι της Ουτρέχτης και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Αντ Φαν Σέμερεν, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του Μπάρκα και τη συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας, που βρίσκεται στην 7η θέση της Eredivisie και μαζί με τον Τάσο Δουβίκα κάνουν κάτι σπουδαίο φέτος στην Ολλανδία.

H Σέλτικ είχε αγοράσει τον πρώην τερματοφύλακα της «Ένωσης» για 5 εκατ. ευρώ και τώρα του βάζει πωλητήριο, στην ίδια τιμή που τον είχε φέρει στη Γλασκώβη. Ένα τέτοιο ποσό μοιάζει απαγορευτικό για την Ουτρέχτη, που θέλουν να κατεβάσουν τις απαιτήσεις των Σκοτσέζων.

Σκωτσέζικο μέσο αναφέρει: «Η μεταγραφή του Μπάρκα στη Σέλτικ ήταν μια καταστροφή. Η μεταγραφή από την ΑΕΚ στοίχισε αρκετές εκατομμύρια λίρες πριν από σχεδόν τρία χρόνια και το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Ουτρέχτη. Ήταν όμως μια αποκάλυψη στην Ολλανδία και έχει επαινεθεί από τον προπονητή της Ουτρέχτης Μίχαελ Σιλμπερμπάουερ, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου με την ομάδα του να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη».

Αν ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του Μπάρκα, η ΑΕΚ θα εισπράξει αρκετά χρήματα, μιας και κατέχει ακόμη ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ