Συσπείρωση και ξεσηκωμός για Λαμία

Συσπείρωση και ξεσηκωμός για Λαμία

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ίσως ο μοναδικός «φορέας» που στέκεται με όλη του την ψυχή στο πλάι της ομάδας το τελευταίο διάστημα και προσπαθεί να κρατήσει όρθιο τον σύλλογο. Οι φίλοι του συλλόγου έδωσαν μαζικά το παρών στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα, ξέσπασαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές στο […]

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ίσως ο μοναδικός «φορέας» που στέκεται με όλη του την ψυχή στο πλάι της ομάδας το τελευταίο διάστημα και προσπαθεί να κρατήσει όρθιο τον σύλλογο. Οι φίλοι του συλλόγου έδωσαν μαζικά το παρών στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα, ξέσπασαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές στο γκολ της νίκης απέναντι στην ΑΕΛ και δείχνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν μέχρι τέλους την ομάδα με ό,τι μέσα διαθέτουν.

Η συσπείρωση που έχει έρθει στον Παναθηναϊκό και το δέσιμο που έχει χτιστεί μεταξύ παικτών/προπονητή και κόσμου είναι τεράστια, με τους οπαδούς να είναι διατεθειμένοι να μην τους αφήσουν ποτέ μόνους.

Αυτό δείχνει και ο πρωτοφανής ξεσηκωμός που υπάρχει εν όψει του αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του περίπου 350 εισιτήρια, τα οποία φυσικά δεν φτάνουν για τις ανάγκες. Σε ένα ούτως ή άλλως πολύ μικρό γήπεδο, η πράσινη παρουσία αναμένεται να είναι έντονη και η πόλη θα γίνει… πράσινη το ερχόμενο Σάββατο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε φίλους του Παναθηναϊκού και στις εξέδρες των γηπεδούχων, αφού ούτως ή άλλως η Λαμία είναι μια πόλη με αρκετό κόσμο του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ