Επεισόδια οπαδών κατά τους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο Σουηδίας, έβριζε τους οπαδούς ο Αϊντάρεβιτς

Επεισόδια οπαδών κατά τους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο Σουηδίας, έβριζε τους οπαδούς ο Αϊντάρεβιτς

Ο τελικός του Κυπέλλου Σουηδίας σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ να είναι έξαλλος βρίζοντας τους οπαδούς.

Χάκεν και Μιάλμπι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό Κυπέλλου Σουηδίας, με την μεγάλη γιορτή του σουηδικού ποδοσφαίρου ωστόσο να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελαν οι Σκαδιναβοί.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη κατάφερε να κάνει το νταμπλ, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους οπαδούς της Χάκεν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πανηγυρίσουν ωστόσο δεν άργησε η στιγμή που ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση γρήγορα να ξεφεύγει.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, τεχνικοί διευθυντές, «Μοντέστο» και οι πιο επιτυχημένες χρονιές…

Την ίδια στιγμή, ο Αστρίτ Αϊντέρεβιτς, πρώην παίκτης της ΑΕΚ που έχει σταματήσει από το ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια, ως σχολιαστής του τελικού σε κανάλι της Σουηδίας, ξέσπασε εναντίον των φιλάθλων που προκάλεσαν τα επεισόδια.

«Τόσο αχρείαστο. Άντε γ@@@@@@@ε. Είναι ηλίθιοι. Σταματήστε τους αμέσως, μην τους αφήσετε να βρεθούν ξανά σε τέτοιο παιχνίδι. Έχουμε οικογένειες και παιδιά που βλέπουν, είναι αυτά παραδείγματα; Τόσο αχρείαστο. Αυτές οι σκηνές είναι τραγικές για να τις βλέπεις», υποστήριξε ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2018.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ