Όλοι δίπλα στον Ρενέ! (pics)

Όλοι δίπλα στον Ρενέ! (pics)

Ο Ρενέ Χένρικσεν αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου και παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Μπροστά σε αυτήν την τόσο άδικη ασθένεια οποιαδήποτε αντιπαλότητα ωχριά. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, συγκλόνισε την Τετάρτη αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του ότι δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του ενάντια σε μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η γενναιότητά του να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας του αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πρόκειται για μια ασθένεια που δεν θεραπεύεται μούδιασε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο εν Ελλάδι.

Οι διεθυντές επικοινωνίας των Ολυμπιακού, ΑΕΚ Κωνσταντίνος Καραπαπάς και Ανδρέας Δημάτος, αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν μέσω social media τη θερμή τους συμπαράσταση στον παλαίμαχο άσο του Τριφυλλιού.

Ακολούθησαν παλιοί του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό αλλά και αντίπαλοι που τον θαύμασαν στο χορτάρι. Πιο συγκεκριμένα, οι Άγγελος Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος, Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Κιάσσος και Γρηγόρης Γεωργάτος έστειλαν με τη σειρά τους τα δικά τους μηνύματα στήριξης.

«Ξέρω ότι μπορείς να ξεπερνάς τα πάντα όπως τότε έτσι θέλω και τώρα μπορείς!!!», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Άγγελος Μπασινάς!

https://www.instagram.com/p/BiSWWI1A7gY/?utm_source=ig_embed

«Δάσκαλε μπορείς είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις.», ήταν το μήνυμα του Σωτήρη Κυριάκου.

https://www.instagram.com/p/BiSXP-4AJ4H/?utm_source=ig_embed

«Η σκέψη μας είναι μαζί σου..», ήταν η περιγραφή της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

https://www.instagram.com/p/BiSRyGFhXKg/?taken-by=nikopolidis71

«Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένας ηγέτης. Και σαν ηγέτης θα το περάσεις και αυτό! Μαζί σου και οι αντίπαλοι και οι συμπαίκτες σου», ήταν το μήνυμα το Γρηγόρη Γεωργάτου που συνυπήρξε ως αντίπαλος με τον Δανό αμυντικό στο χορτάρι.

https://www.instagram.com/p/BiSZc8aH8_84ycidZe7SBP3kL173x4wo1bTdlQ0/?taken-by=grigorisgeo

«Πρότυπο ανθρώπου, πρότυπο αθλητή, εύχομαι να βγεις νικητής οπως εσύ εμαθες , και για την την οικογένεια σου , μόνο προσευχή για εσένα Rene», ήταν τα λόγια του Κώστα Κιάσσου.

https://www.instagram.com/p/BiSWrOZAE4W/?taken-by=k_kiassos26

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ