Βίντεο-αφιέρωμα του ΟΦΗ για τον Γκέραρντ

Βίντεο-αφιέρωμα του ΟΦΗ για τον Γκέραρντ

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ετοίμασαν ένα μοναδικό βίντεο-αφιέρωμα προς τιμήν του εμβληματικού προπονητή της ομάδας, Ευγένιο Γκέραρντ ενόψει του φιλικού που θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο. Στη σελίδα του ΟΦΗ στο facebook είναι δημοσιευμένο το συγκινητικό βίντεο για τον Γκέραρντ. Εκεί υπάρχουν οι καλύτερες στιγμές του σπουδαίου Ολλανδού κόουτς που βρέθηκε στον πάγκο […]

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ετοίμασαν ένα μοναδικό βίντεο-αφιέρωμα προς τιμήν του εμβληματικού προπονητή της ομάδας, Ευγένιο Γκέραρντ ενόψει του φιλικού που θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.

Στη σελίδα του ΟΦΗ στο facebook είναι δημοσιευμένο το συγκινητικό βίντεο για τον Γκέραρντ. Εκεί υπάρχουν οι καλύτερες στιγμές του σπουδαίου Ολλανδού κόουτς που βρέθηκε στον πάγκο της κρητικής ομάδας για 15 συναπτά έτη.

Δείτε το:

Ευγένιος ΓκέραρντΟ άνθρωπος που έκανε τον ΟΦΗ γνωστό σε όλη την Ευρώπη!Ο άνθρωπος που γεννήθηκε Ολλανδός, έγινε Έλληνας, η ψυχή του έχει τη λεβεντιά τσι Κρήτης και η καρδιά του είναι ΟΦΗ! Σχεδόν ένας μήνας έμεινε από την μεγάλη βραδιά. Ένας μήνας που θα μετράμε τις μέρες μία μία για να βρεθούμε ξανά όλοι κοντά του και να του δείξουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας. Ένας μήνας που όσο θα φτάνει αυτή η μέρα τόσο θα προσπαθούμε να συγκρατούμε τα δάκρια χαράς και υπερηφάνειας για αυτόν τον άνθρωπο!!!Πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που δείχνετε μέσα από τα μηνύματα σας για τον «mister» μας… Για τον μοναδικό προπονητή που έμεινε για 15 συνεχόμενα χρόνια στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ. Για τον άνθρωπο που κατάφερε να μας ενώσει ξανά μετά από τόσα χρόνια για τον άνθρωπο που μας έκανε καλύτερος ανθρώπους!!! Το βίντεο είναι από το αφιέρωμα της ΚΡΗΤΗ TV για την βραδιά της μετονομασίας της θύρα 9 του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε θύρα «Ευγένιος Γκέραρντ» που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη βραδιά του μεγάλου Ευγένιου Γκέραρντ…!!!

Δημοσιεύτηκε από ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΟΦΗ 1985-2000 στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ