Θέος: «Ήρθαμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Θέος: «Ήρθαμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά και οι Κωνσταντίνος Μούγιος και Απόστολος Μαρτίνης μίλησαν για τη νίκη επί της Ξάνθης και έδωσαν το σύνθημα ενόψει του τελικού της Σούπερ Λίγκας Κ17.

Η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό του final 4 της Σούπερ Λίγκας Κ17. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, με τον προπονητή τους, Τάσο Θέο, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.  Ο τεχνικός των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε άγχος στο παιχνίδι μας αλλά πετύχαμε τον πρώτο στόχο. Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ για να πάρει το Πρωτάθλημα και τώρα έχουμε έναν αγώνα για να το καταφέρουμε. Για εμάς σημασία έχει η απόδοση μας και όχι ο αντίπαλος. Ξέρουμε καλά πόσο δύσκολος θα είναι ο τελικός. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τον μεγάλο μας στόχο. Θέλει υπομονή, σωστή διαχείριση και όλα θα πάνε καλά. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Ο Κωνσταντίνος Μούγιος, ο οποίος πέτυχε και τα 2 γκολ του παιχνιδιού, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι. Κάθε ματς για εμάς όλη τη χρονιά είναι τελικός αλλά τώρα θα παίξουμε στον πραγματικό τελικό. Δεν έχουμε άγχος γιατί πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Είπαμε όλοι οι παίκτες ότι για να πετύχουμε πρέπει να είμαστε ομάδα, οικογένεια. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Δεν έχει σημασία που πέτυχε εγώ τα γκολ. Σημασία έχει που κέρδισε η ομάδα. Σαφώς όμως είναι όνειρο να σκοράρεις σ’ έναν ημιτελικό. Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι αλλά με πολλά όνειρα».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Μαρτίνης, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός μας θέλει πάντα νικητές. Αυτός ο σύλλογος έχει κάτι διαφορετικό και όλοι μας δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Εδώ που φτάσαμε έχουμε έναν στόχο. Μπορούμε να βγάλουμε ακόμη περισσότερα στο γήπεδο. Ο τελικός δεν είναι ποτέ εύκολος αλλά είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ