Ατλέτικο Μαδρίτης: Σογιουντσού τετραετίας ανακοίνωσαν οι «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης: Σογιουντσού τετραετίας ανακοίνωσαν οι «ροχιμπλάνκος»

Στην ανακοίνωση του Τσαγκλάρ Σογιουντσού προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μπει δυνατά στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Έχοντας ανακοινώσει ήδη την απόκτηση του 27χρονου Ισπάνου αριστερού μπακ, Χάβι Γκαλάν, από τη Θέλτα, σειρά πήρε η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσαγκλάρ Σογιουτσού, ο οποίος κυκλοφορούσε ελέυθερος μετά την αποχώρηση του από τη Λέστερ.

Μετά τον υποβιβασμό της Λέστερ, δύσκολα ο Τούκρος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα ανανέωνε το συμβόλαιο με τις «Αλεπούδες», έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον παίκτη πριν την ολοκλήρωση τη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» με Καλάθη θέλει η Μονακό

Ο 27χρονος Τούρκος, προσγειώθηκε χθες στην Ισπανική πρωτεύουσα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα.

Η προσθήκη του Σογιουντσού θα λύσει τα χέρια του Ντιέγκο Σιμεόνε όσον αφορά τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει αποκτήσει ήδη σ’ αυτή τη θέση τον Ουρουγουανό 21χρονο, Σαντιάγο Μουρίνιο, ενώ βρίσκεται κοντά και στον πρώην αρχηγό της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι για την Ατλέτικο θα είναι πολύ ενδιαφέρον και υπόσχεται πολλά, μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα εμφανιστούν εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ