Πινέδα στους άντρες, Πινέδα και στις γυναίκες για την ΑΕΚ

Πινέδα στους άντρες, Πινέδα και στις γυναίκες για την ΑΕΚ

Αφού έκανε δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα στο αντρικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφή και στο γυναικείο τμήμα όπου ανακοίνωσε την απόκτηση της Κολομβιανής, Βένους Πινέδα, που είναι διεθνής με τη χώρα της και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Από τον Ορμπελίν Πινέδα στην Βένους Πινέδα η ΑΕΚ!

Πρόκειται για διεθνή Κολομβιανή που αποκτήθηκε από τη γυναικεία ομάδα της Ένωσης και δεν έχει καμία σχέση με τον Μεξικανό άσο της αντρικής ομάδας αφού οι δυο τους κατάγονται από διαφορετικές χώρες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στο μαγικό καπέλο του Γιώργου Μπαρτζώκα

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Βενούς Πινέδα! Η 21χρονη αθλήτρια (01/07/2002) από την Κολομβία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχει ύψος 1,53 μ. και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Πινέδα είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, δεξιοπόδαρη και ξεκίνησε την καριέρα της από την Llaneros, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Fortaleza και La Equidad.

Η Βενούς Πινέδα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα παίξω στην Ευρώπη και σε ένα ιστορικό σωματείο όπως η ΑΕΚ. Ήξερα από πριν τι είναι η ΑΕΚ, όπως και το ότι ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία, έχοντας ένα φιλόδοξο πλάνο για να μείνει στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει την κορυφή στην πρώτη κατηγορία. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά και θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας, ώστε να γράψουμε ιστορία στη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ».

Βενούς, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ