Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Β. Μακεδονίας ο Μιλόγεβιτς

Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Β. Μακεδονίας ο Μιλόγεβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένας από τους ισχυρούς υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του Ερυθρού Αστέρα και άλλων ομάδων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει χρέη προπονητή στην Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας.

Τα μέσα της χώρας και της Σερβίας, αναφέρουν πως ο 53χρονος τεχνικός μετά από το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, ενώ η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας τον έχει ψηλά στην λίστα των υποψηφίων.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός του Ολυμπιακού ο Φορτούνης, με απόφαση Μαρτίνεθ, Κορδόν, παικτών – Η 3άδα και οι πιθανές αλλαγές

Ο Μιλόγεβιτς προπονούσε παλαιότερα τον Ερυθρό Αστέρα, προτού πάει στην ΑΕΚ και αργότερα στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Σέρβοι τον αναφέρουν ως έναν νέο και μοντέρνο στρατηγικά προπονητή, του οποίου όμως ο μισθός μπορεί να αποτελέσει το μοναδικό πρόβλημα για να μην προχωρήσει το θέμα.

Να θυμίσουμε πως στον πάγκο της καθόταν ο Μιλέφσκι, όμως απομακρύνθηκε μετά την βαριά ήττα από την Αγγλία με 7-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ