Κουρμπέλης: «Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, καθήκον μου να βοηθήσω την Τράμπζονσπορ»

Κουρμπέλης: «Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, καθήκον μου να βοηθήσω την Τράμπζονσπορ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλης ως παίκτης της Τράμπζονσπορ...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταπήδηση του στην Τράμπζονσπορ, κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον τουρκικό σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στη θέση που χρησιμοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Υπουργό Αθλητισμού: Όλα στο φως

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τράμπζονσπορ. Γνωρίζω πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τους Μπακασέτα και Σιώπη. Μου είπαν τα πάντα για την ομάδα και το μέγεθος του συλλόγου. Είναι καθήκον μου να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά», τόνισε αρχικά ο Κουρμπέλης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θέση που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ξεκίνησα την καριέρα μου ως αμυντικός. Στη συνέχεια αγωνίστηκα ως 6άρι, ενώ πέρυσι χρησιμοποιήθηκα ως 8άρι. Ο προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει που θα με χρησιμοποιήσει. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια της ομάδας, γιατί οι φίλοι μου Μπακασέτας και Σιώπης αγωνίζονται εδώ. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ