Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε επέκταση συμβολαίου με τον Εμρέ Τσαν μέσω… FIFA

Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε επέκταση συμβολαίου με τον Εμρέ Τσαν μέσω… FIFA

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκέφτηκε να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου με τον Εμρέ Τσαν με διαφορετικό τρόπο...

Ο Εμρέ Τσαν επέκτεινε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια με την Ντόρτμουντ και η γερμανική ομάδα αποφάσισε να το ανακοινώσει μέσω του… FIFA. Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ένα βίντεο με τον ίδιο τον παίκτη να επιλέγει την ανανέωση με τον εαυτό του διαλέγοντας την επιλογή των δύο χρόνων με το τραγούδι «Black and Yellow» να ακούγεται στο backround.

Ο 29χρονος μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν τον αποκτήσει η Μπάγερν Μονάχου το 2009 και τον εντάξει στο δυναμικό της. Εκεί δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο που ήθελε έχοντας πραγματοποιήσει μόλις εφτά εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Στην συνέχεια μετακόμισε στο Λεβερκούζεν απ’ όπου και πήρε την μεταγραφή για την Λίβερπουλ. Στους Reds έμεινε για τέσσερα χρόνια πριν αλλάξει πάλι περιβάλλον και μεταφερθεί στην Ιταλία για την Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης: Φουλάρει και για επιθετικό ο Ολυμπιακός – Τι αποκαλύπτουν από την Πορτογαλία

Στην «Γηραιά Κυρία» έκανε μόνο 45 εμφανίσεις σε ενάμιση χρόνο ώσπου να δοθεί δανεικός στην Ντόρτμουντ και στην συνέχεια να αγοραστεί από τους Γερμανούς για 25 εκατ. ευρώ. Με τους Βεστφαλούς έχει 12 γκολ και 8 ασίστ σε 121 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ