ΠΑΟΚ : Ευρωπαϊκές εμπειρίες για τους μικρούς της ομάδας

ΠΑΟΚ : Ευρωπαϊκές εμπειρίες για τους μικρούς της ομάδας

Η ομάδα Νέων Κ15 του ΠΑΟΚ θα ταξιδεύει στη Λυών για το European Challenge 2018 και η Κ11 στο Ντίσελντορφ για το Pfingst Cup.

Σε δύο ακόμα σημαντικά τουρνουά στο εξωτερικό θα βρεθούν τμήματα από τις Ακαδημίες του Υποδομής του ΠΑΟΚ. Η Κ15 ταξιδεύει στη Λυών για το European Challenge 2018 και η Κ11 στο Ντίσελντορφ για το Pfingst Cup.

ΣΤΗ ΛΥΩΝ Η Κ15

Τρίτο σημαντικό τουρνουά μέσα στη σεζόν για την Κ15 του ΠΑΟΚ, η οποία θα βρίσκεται στη Λυών από τις 18 έως τις 21 Μαΐου, για το European Challenge 2018.

Στο τουρνουά συμμετέχουν σπουδαίες γαλλικές ομάδες, η Λυών φυσικά, όπως και οι: Γιουβέντους, Bαλένθια, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Φέγενορντ, Αντερλεχτ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλό του τις: Juventus, Toulouse FC, EF Bastia.


Η Κ15 κέρδισε το IFK Cup στο Γκέτεμποργκ τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ στο τουρνουά International Cup της Αττάλεια, τον Απρίλιο, κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Την αποστολή της Κ15 αποτελούν οι: Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Μπότης Νικόλαος, Χνάρης Γρηγόριος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Καράκουτης Ιωάννης, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Κωνσταντέλιας Ιωάννης, Ταϊτζόγλου Ιωάννης, Κιτσάκης Βασίλειος, Κίζυλης Ευστάθιος, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, Κουτεντάκης Τίτος, Μανεσίδης Στέφανος, Τσιάτρης Δημήτριος, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, Κουλιεράκης Κωνσταντίνος.

Τα παιδιά συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Γιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Dani Alsina και ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Κωστίδης.

ΣΤΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ Η Κ11

Τα τουρνουά της Γερμανίας γι’ αυτή τη σεζόν, «ανοίγει» η Κ11 του ΠΑΟΚ, η οποία θα συμμετάσχει στο Pfingst Cup του Ντίσελντορφ από τις 18 έως στις 21 Μαΐου. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 230 ομάδες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι: Μάντσεσερ Σίτι, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Λα Κορούνια, Μαρσέιγ, Ζενίτ, Γαλατασαράι.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει αρχικά στον όμιλο του τις: KFC Uerdingen, SpVgg Burbach, Brondby IF Kopenhagen, Achilles 12 Hengelo.

H K11 τον περασμένο Μάρτιο ταξίδεψε στη Λισαβόνα για το τουρνουά Iber Cup, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Την αποστολή της Κ11 αποτελούν οι: Πουρλιοτόπουλος Μιχαήλ, Dunga Bedri, Κοσίδης Γεώργιος, Παναγιωτίδης Γεώργιος, Καρακώστας Πέτρος, Πάνος Αθανάσιος, Αλμπάνης Ματθαίος-Αριστείδης, Σαρρής Ιωάννης, Θεοφίλου Νικόλαος, Ελευθεριάδης Βασίλειος, Τσίκας Αγγελος, Ανδρεάδης Πασχάλης, Μύθου Ανέστης, Βασίλης Φώτιος.

Τα παιδιά συνοδεύουν οι προπονητές Σπύρος Κουλούρης και Στέλιος Μπίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ