Ρουμπιάλες: «Το φιλί στην Ερμόσο ήταν σαν αυτό που θα έδινα στις κόρες μου»

Ρουμπιάλες: «Το φιλί στην Ερμόσο ήταν σαν αυτό που θα έδινα στις κόρες μου»

Ο Λουίς Ρουμπιάλες ανέφερε σε συνέντευξη του, πως το φιλί για το οποίο προκλήθηκε σάλος, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που θα έδινε στις κόρες του.

Το φιλί στην Τζένι Ερμόσο στην απονομή του τελικού του Μουντιάλ γυναικών, στοίχισε πολύ στον Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ισπανικής ομοσπονδίας.

Ο Ρουμπιάλες έδωσε συνέντευξη στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στον Πιρς Μόργκαν, στον οποίον «ανοίχτηκε» για την υπόθεση, τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι διαφορετικό, από αυτό που θα έκανε στις ίδιες του τις κόρες.

«Το νόημα του φιλιού στην Τζένι θα ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό ενός φιλιού σε μια από τις κόρες μου. Μεταξύ φίλων και την οικογένεια. Αυτό είναι πολύ, πολύ συνηθισμένο», ανέφερε ο πρώην πλέον πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα επιμένει πως δεν είχε καμία σεξουαλική πρόθεση η κίνηση του: «Ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή, μια γιορτή, μια στιγμή ευφορίας. Οι προθέσεις μου ήταν ευγενείς, ενθουσιώδεις, 100% μη σεξουαλικές, 100%, επαναλαμβάνω, 100%. Δεν υπήρχε κανένα κακό, κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο, καμία επιθετικότητα, τίποτα από αυτά».

Ο Ρουμπιάλες αναγνωρίζει το λάθος του αλλά φαίνεται στεναχωρημένος για τη δίωξη που υπέστη. «Έκανα ένα λάθος, ζητώ συγγνώμη, αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική επίθεση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και όλα θα πάνε καλά. Κοιτάξτε το πρόσωπό μου, είμαι ο καλός τύπος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ