Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 3-3

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 3-3

Πανσερραϊκός και Απόλλωνας Πόντου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, πέναλτι και στην εκπνοή ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους

Ο Πανσερραϊκός «άγγιξε» την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έφτασε στο 61ο λεπτό να προηγείται με 3-1, αλλά ο άκρως μαχητικός Απόλλων Πόντου, μείωσε στο 70ο λεπτό και εν τέλει ισοφάρισε σε 3-3 στο 85′ της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Football League.

Με εξαιρετική μπαλιά του Πόζογλου στον Γκούρτσα, που κατέβασε την μπάλα και με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35’. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να μετατρέψουν την πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο ματς σε γκολ. Το 1-0 υπέρ τους, έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά. Στο 57ο λεπτό ο Πόζογλου επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Καλογεράκη και στην επαναφορά ο Δούμτσος «έγραψε» το 2-0.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα, ο Απόλλων μείωσε (2-1) με τον Βεργώνη και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ο Παπουτσογιαννόπουλος, όμως, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1 για τον Πανσερραϊκό που πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων.

Για δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αλλά ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι (74’). Ο Ρίστιτς ανέτρεψε τον Κυβελίδη και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Μπρίτο μείωσε εκ νέου για τον Απόλλωνα από τα 11 βήματα, σε 3-2!

Οι φιλοξενούμενοι (οι οποίοι έπαιζαν με 10, καθώς ο Κυβελίδης τραυματίστηκε στην φάση του πέναλτι και οι αλλαγές είχαν συμπληρωθεί) κατάφερε να κάνει το 3-3 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας σε μια ξαφνική αντεπίθεση στο 85ο λεπτό, σε ένα ματς που κινήθηκε σε ρυθμούς… Premier League!

Πανσερραϊκός (Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Φουσού, Πόζογλου, Δούμτσιος, Τσιμίκας, Γκούρτσας

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Φάμπιο, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Λεωνίδας (Τρικάλων)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ