Ολυμπιακός : Προπόνησε την Κ-10 ο Ανδρούτσος

Ολυμπιακός : Προπόνησε την Κ-10 ο Ανδρούτσος

Ο Θανάσης Ανδρούτσος επέστρεψε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και έκανε προπόνηση στην ομάδα Κ-10 των ερυθρόλευκων.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε προ λίγων ημερών τους ποδοσφαιριστές της Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη της προπόνησης τους στο Ρέντη.

Με την είσοδο των μικρών ποδοσφαιριστών στο γήπεδο αντίκρισαν τον Θανάση Ανδρούτσο και ενημερώθηκαν από τον προπονητή τους Κώστα Σοφιανό ότι θα τους προπονήσει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο οποίος αποτελεί μάλιστα προϊόν της Ακαδημίας.

Ο Ανδρούτσος ξεκίνησε από την Σχολή Ρέντη και προτού κλείσει τα 10 του χρόνια πέρασε στην Ακαδημία, έφτασε έως την Κ-20, με την οποία κατέκτησε 3 σερί Πρωταθλήματα Κ-20. Αργότερα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και εδώ και δυο χρόνια είναι μέλος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, με την οποία έχει στεφτεί επίσης Πρωταθλητής Ελλάδας.

Στην ως τώρα πορεία του στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών έχει αγωνιστεί στο Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα σε 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ζει το όνειρο του στην πρώτη ομάδα έχοντας πολλές εμπειρίες από την Ακαδημία και έφτασε η ώρα να μιλήσει για την πορεία του στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και να τους δείξει το δρόμο προς την επιτυχία.

Τα παιδιά της Κ-10 τον υποδέχτηκαν θερμά πριν αρχίσει η προπόνηση η οποία είχε σχεδιαστεί την προηγούμενη ημέρα σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Νίκο Τοπολιάτη. Ο Ανδρούτσος στην αρχή ήταν αγχωμένος, αλλά έχοντας και την συμπαράσταση του Δημήτρη Νικολάου, που παρακολουθούσε στην πόρτα του γηπέδου, ξεθάρρεψε και διαπίστωσε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν ό,τι ήθελαν τον Θανάση Ανδρούτσο. Έμαθαν πολλά για την πορεία του, τα όνειρα του, την πρώτη του προπόνηση στη μεγάλη ομάδα, την πρώτη του προετοιμασία. Ήταν αναμφίβολα ένα μάθημα ποδοσφαίρου αλλά και ένα μάθημα ζωής για τους μικρούς παίκτες των ερυθρόλευκων. «Όποιος πιστεύει στον εαυτό του, δουλεύει και ακούει τους προπονητές του, κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το Olympiacos TV και εικόνες από την προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ