Ο ΠΑΟΚ «αυτοκράτορας» του γυναικείου ποδοσφαίρου!

Ο ΠΑΟΚ «αυτοκράτορας» του γυναικείου ποδοσφαίρου!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ διέλυσε με 12-0 τον Βόλο στην Τούμπα και κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει κυρίαρχος στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Τα κορίτσια του Δικέφαλου διέλυσε με 12-0 (!) τον Βόλο στην Τούμπα και έτσι κατέκτησαν το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους (όλα από το 2002 και μετά).

Παράλληλα, αυτός είναι ο 19ος τίτλος, καθώς μετρούν και 6 Κύπελλα Ελλάδας.

Αυτό ήταν το 4ο σερί πρωτάθλημα και το 12ο τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Βόλος κράτησε το 0-0 έως το 25’, αλλά από το 26’ ξεκίνησε το πάρτι του τίτλου με γκολ της Βαρδαλή και μετά το σκορ ξέφυγε!

Η Μάρκου πέτυχε επτά γκολ (!), η Βαρδαλή τρία και η Παντελιάδου δύο.

Στην Τούμπα βρέθηκε αρκετός κόσμος για να αποθεώσει τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα άνοιξαν δύο κούτες σαμπάνιες μέσα στο αγωνιστικό χώρο!

Επίσης υπήρχαν έτοιμα T-shirt για τον εορτασμό του 13ου πρωταθλήματος, στα οποία υπήρχε και αναφορά στα όσα έγιναν στη Super League τη φετινή σεζόν, αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια αφού πάνω τους έγραφαν: «13ο πρωτάθλημα στο χόρτο… #tinaftore».

ΠΑΟΚ (Μήτσας): Παπακωνσταντίνου, Νεφρού, Παλαμά, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Μάρκου, Γεωργίου, Παντελιάδου. Ακόμη έπαιξαν οι: Πατερνά, Προξένου, Δοϊρανλή και Γιάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ