Παρέα με τον Ντόνοβαν Μίτσελ ο Κούτρης! (pic)

Παρέα με τον Ντόνοβαν Μίτσελ ο Κούτρης! (pic)

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκε με τον σούπερ σταρ των Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα.

Με την σεζόν να έχει τελειώσει για τους ερυθρόλευκους, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μπει σε mood διακοπών. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες του ΝΒΑ που δεν αγωνίζονται πλέον στα playoffs, όπς και ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ.

Κάπως έτσι και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και ο rookie αλλά ήδη σταρ των Μορμόνων, Ντόνοβαν Μίτσελ, συναντήθηκαν επί αθηναϊκού εδάφους και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν.

Ο Κούτρης, στου Ρέντη άλλωστε, είναι γνωστός για τις μπασκετικές του κόντρες του με Κώστα Φορτούνη και το πάθος του με την… πορτοκαλί θεά και ειδικά το ΝΒΑ και δεν θα άφηνε την ευκαιρία αυτή να πάρει χαμένη.

Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Ελλάδα για το πρότζεκτ #GameOnAthens της Adiddas που έχει ως μότο τη φράση «μέσα από τον αθλητισμό, έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε ζωές», με τον νεαρό Αμερικανό να έχει ως σκοπό να ανακαλύψει νεαρούς αθλητές που παίζουν, ζουν κι αναπνέουν για το μπάσκετ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ