Σοκ για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Σοκ για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Η γυναίκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών αφήνοντας πίσω της τρεις γιους.

Σύμφωνα με την «Mirror», η γυναίκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απεβίωσε στα 84 της χρόνια αφήνοντας πίσω της τους τρεις γιους της.

Η κατάσταση της Κάθι ήταν ο λόγος που ο εμβληματικός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δυό τους ήταν παντρεμένοι από το 1966. Η οικογένεια του Φέργκιουσον εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μοίρασε τα δυσάρεστα νέα.

Διαβάστε επίσης:  Χωρίς Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, Χάκπο και Ντεπάι η Ολλανδία κόντρα στην Ελλάδα

«Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο χθες [Πέμπτη] της Lady Cathy Ferguson, η οποία αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τρεις γιους, δύο αδελφές, 12 εγγόνια και ένα δισέγγονο. Η οικογένεια ζητά την προστασία της ιδιωτικής της ζωής αυτή τη στιγμή».

Η Lady Cathy – πρώην Holding – γνώρισε τον Alex το 1964 και παντρεύτηκαν το 1966 πριν γεννήσει τον γιο Mark δύο χρόνια αργότερα, ενώ ακολούθησαν τα δίδυμα Darren και Jason το 1972. Υποστήριξε απίστευτα τον σύζυγό της καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο Old Trafford, προτού εκείνος αποχωρήσει από τον ρόλο του και αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο το 2013 για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της.

Μάλιστα, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της Cathy, ο Ferguson θα μπορούσε κάλλιστα να είχε καταλήξει σε έναν από τους αντιπάλους της United στο βόρειο Λονδίνο, όταν τον προσέγγισε η Tottenham. «Οι διευθυντές, σε έναν άνδρα, ήταν ενθουσιώδεις υποστηρικτές της επιλογής (του Φέργκιουσον). Όλες οι πτυχές του συμβολαίου συμφωνήθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ