«Σάλος» με Μπενζεμά: Κατηγορείται για σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση! (vid)

«Σάλος» με Μπενζεμά: Κατηγορείται για σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση! (vid)

O Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής στη Γαλλία και κατηγορείται πως έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση.

Σφοδρή επίθεση κατά του Καρίμ Μπενζεμά εξαπέλυσε ο υπουργός εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλδ Νταρμανέν, κατηγορώντας τον Γάλλο επιθετικό, πως διατηρεί σχέσεις με ισλαμιστική οργάνωση.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει σε Ισραήλ και Γάζα έχει αναστατώσει ολόκληρο τον πλανήτη και οποιοσδήποτε έχει έστω και μικρή ανάμειξη, μπαίνει στο στόχαστρο κριτικής.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος ο Ελ Κααμπί: Σκόραρε ξανά α λα… Πανένκα (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά κατηγορείται από τον Νταρμανέν πως έχει σχέσεις με την οργάνωση «The Muslim Brotherhood», που σε πολλές χώρες του μουσουλμανικού κόσμου αναγνωρίζεται ως ισλαμιστική.

Ο Νταρμανέν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Καρίμ Μπενζεμά έχει περιβόητους δεσμούς, όπως όλοι γνωρίζουμε, με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμη για τις κατηγορίες που δέχεται, όχι μόνο από τον υπουργό εσωτερικών της Γαλλίας, ωστόσο πριν λίγες μέρες έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους στη Γάζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ