Λέτσε Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Θρίαμβος για τους ερυθρόλευκους και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Youth League

Λέτσε Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-3: Θρίαμβος για τους ερυθρόλευκους και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Youth League

Έχοντας ως προίκα το 3-1 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ίδιο σκορ και στην Ιταλία επί της Λέτσε παίρνοντας έτσι θριαμβευτικά την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Youth League.

Σαρωτικός Ολυμπιακός στην Ιταλία…

Οι Πειραιώτες όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη έτσι και στην Ιταλία επικράτησαν με 3-1 επί της Λέτσε και πήραν την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Youth League.

Μουζακίτης και τα αδέρφια Κωστούλα ήταν οι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν την Γκαμπάλα, η οποία επικράτησε με 1-0 επί της Πούσκας (1-1 το πρώτο ματς).

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη – «βόμβα» του Γώγου για Χουάνκαρ – Τι μου είπε κορυφαίος νευροχειρουργός (vid)

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 29 του ίδιου μήνα στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουζακίτη στο 7′. Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και μετουσιώθηκε και σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Κωσταντίνο Κωστούλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 19′, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η Λέτσε έβγαλε αντίδραση μειώνοντας σε 2-1 με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα χάρη στο τέρμα του Χελμ, ωστόσο ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75′.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Κ19: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκάτες, Κουτσογούλας, Μπάκουλας (86′ Τανούλης), Μουζακίτης (80′ Ντάμα), Αλαφάκης, Παπακανέλλος (66′ Λιατσίκουρας), Πνεβμονίδης (80′ Δρόσος), Χ. Κωστούλας (86′ Λίγδας).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ