Είχε αντοχές αν και «Μεγάλη Κυρία»

Είχε αντοχές αν και «Μεγάλη Κυρία»

Η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως, δεν τα παράτησε και με τη συνεχή της πίεση έκανε το 2-1 λίγο πριν το τέλος!

Η εντός έδρας «σφαλιάρα» πριν από μερικές μέρες από τη Λάτσιο σίγουρα πόνεσε τη Γιουβέντους και τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι έχασαν στο «σπίτι» τους για πρώτη φορά μετά από 41 ματς.

Κάτι τέτοιο παραλίγο να συμβεί στο «Γιουβέντους Στέντιουμ» στο παιχνίδι των «μπιανκονέρι» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League με τους Ιταλούς να επικρατούν με δυσκολία στο τέλος με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τους παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όταν ο Άλεξ Σάντρο άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο 12′. Το καλό για τους γηπεδούχους ήταν ότι έφεραν το ματς στα ίσα στο 29′ χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιραλέμ Πιάνιτς.

Αυτό το τέρμα έδωσε μεγάλη ώθηση και δύναμη στους παίκτες της Γιουβέντους που έδειξαν να συνέρχονται και να πιέζουν ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, το δεύτερο τέρμα δεν ερχόταν και πολλοί ανησυχούσαν. Μέχρι που ο Ντούγκλας Κόστα σέντραρε από τα δεξιά με τον Μάριο Μάντζουκιτς να πιάνει μία δύσκολη κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα των Πορτογάλων στο 84′ που έχασαν με σκορ 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ