Θρήνος στο αλβανικό ποδόσφαιρο: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα κι έφυγε από τη ζωή!

Θρήνος στο αλβανικό ποδόσφαιρο: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα κι έφυγε από τη ζωή!

Τραγωδία στο αλβανικό ποδόσφαιρο με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Ντουαμένα να καταρρέει εν ώρα αγώνα και στη συνέχεια να φεύγει από την ζωή...

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται από την Αλβανία…

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Εγνατία και την Παρτιζάνι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Ράφαελ Ντουαμένα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο με το ματς να διακόπτεται στο 25ο λεπτό.

Ο Ντουαμένα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως δεν κατάφερε να επιβιώσει. Το 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στο γήπεδο στο Κύπελλο Αυστρίας φορώντας τη φανέλα της Μπλάου Βάις Λιντς.

Διαβάστε επίσης: Σε απολογία από την UEFA o Πακετά λόγω του προκλητικού πανηγυρισμού στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα νέων της Ζάλτσμπουργκ τη σεζόν 2013/2014. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έφεραν την επόμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας με την φανέλα της Λίφερινγκ.

Ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του ήταν η Ζυρίχη με την οποία κατέγραψε 60 εμφανίσεις και 25 γκολ πριν καταλήξει στην Λεβάντε και αργότερα στη Ρεάλ Σαραγόσα. Με την φανέλα της Εγνατία αγωνιζόταν την τελευταία διετία έχοντας 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 10 ασίστ και 24 γκολ.

Θυμίζουμε πως η Εγνατία λίγο έλειψε το καλοκαίρι που μας πέρασε να βρεθεί στον δρόμο του Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ