Απέκτησε δίπλωμα προπονητικής ο Φουστέρ (pic)

Απέκτησε δίπλωμα προπονητικής ο Φουστέρ (pic)

Το καλοκαίρι του 2017 έβαλε τέλος στην σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να γίνει προπονητής. Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2010 έως το 2016 και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Πειραιωτών. Ο Ισπανός έλαβε μέρος στα σεμινάρια που […]

Το καλοκαίρι του 2017 έβαλε τέλος στην σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να γίνει προπονητής. Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2010 έως το 2016 και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός έλαβε μέρος στα σεμινάρια που πραγματοποίησε η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και την Παρασκευή (01/06) απέκτησε το δίπλωμα προπονητικής UEFA A. Εκτός από τον Φουστέρ, στο ίδιο σεμινάριο έλαβαν επίσης μέρος σπουδαίοι πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τους Ραούλ, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Ζούλιο Μπαπτίστα, Λουίς Γκαρσία, Μάρκος Σένα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλμπερτ Ριέρα, αλλά και ο αδερφός του Τσάμπι Αλόνσο, Μικέλ, ο οποίος είχε δοκιμαστεί στους Πειραιώτες.

Στο μήνυμα που ανάρτησε ο Νταβίντ Φουστέρ στα social media ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το σεμινάριο για πρώην ποδοσφαιριστές που διοργάνωσε η ισπανική ομοσπονδία! Ένα σεμινάριο που ήταν γεμάτο από σπουδαίους πρώην ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς ανθρώπους! Έχω ήδη το δίπλωμα προπονητικής UEFA A! Το επόμενο έτος θα δώσω για το δίπλωμα UEFA PRO».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νταβίντ Φουστέρ πρόσφατα είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και είχε παρακολουθήσει προπονήσεις των Καταλανών υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ