Οι Έλληνες μάνατζερ ίδρυσαν το δικό τους σωματείο

Οι Έλληνες μάνατζερ ίδρυσαν το δικό τους σωματείο

Με ανακοίνωσή τους οι Έλληνες μάνατζερ ανακοίνωσαν πως διαθέτουν πλέον τον δικό τους σύλλογο ώστε να τους εκπροσωπεί.

Και… εγένετο ΣΥ.ΔΙ.Π.Ε.! Οι Έλληνες επαγγελματίες στη διαμεσολάβηση μεταγραφών ποδοσφαίρου, απέκτησαν τον δικό τους συνδικαλιστικό φορέα, με στόχο να προασπίσουν τα συμφέροντά τους. Όλα τα γνωστά ονόματα από την «πιάτσα» των Ελλήνων agents, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν κοινό σκοπό, τη «… δημιουργία ενός δυνατού δικτύου που θα υποστηρίζει, θα εκπαιδεύει και θα προάγει τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα μας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιδρυτική τους ανακοίνωση.

«Με μεγάλη υπερηφάνεια και αισιοδοξία, ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Διαμεσολαβητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, ένα ιστορικό βήμα προς την ενίσχυση και ανάπτυξη του ρόλου των αθλητικών agents στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: Ντιμπί Κεϊτά: Το «διαμάντι» του Ολυμπιακού έτοιμο να… λάμψει (pics, vids)

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Με την υπογραφή του καταστατικού ίδρυσης από 36 επαγγελματίες του κλάδου, ανοίγει ο δρόμος για την ενοποίηση των φωνών μας και τη δημιουργία ενός δυνατού δικτύου που θα υποστηρίζει, θα εκπαιδεύει και θα προάγει τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα μας.

Ο Σύλλογος έχει ως στόχο να ενισχύσει την επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του, να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον χώρο του ποδοσφαίρου, και να εργαστεί για την δημιουργία ενός ισχυρού επαγγελματικού πλαισίου που θα προστατεύει και θα υποστηρίζει τα μέλη του.

Καλούμε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, συνδράμοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο του επαγγέλματός μας.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποτελείται αλφαβητικά από τους:

Χρήστο Γάτση, Γιάννη Εμμανουηλίδη, Γιάννη Μπιτζίδη, Παύλο Τοπίδη και Πασχάλη Τουντούρη»

Σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ, www.amna.gr), ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΣΥ.ΔΙ.Π.Ε. τόνισε:

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια και κοινή επιθυμία όλων των συναδέλφων, ιδρύουμε αυτόν το νέο φορέα, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ατζέντηδων στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν χώρο που είναι παρεξηγημένος γι΄αυτό και επιδιώκουμε να προστατέψουμε την επαγγελματική μας ιδιότητα. Παράλληλα, θέλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για τις νέες προδιαγραφές της FIFA και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα άλλων χωρών που δικαιώθηκαν από τα τοπικά δικαστήρια όπως η Γερμανία και μόλις πρόσφατα η Ισπανία και η Αγγλία. Προσβλέπουμε σε εποικοδομητική συνεργασία με την ΕΠΟ και όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ