«Μπροστά στην κούρσα για Σκάρπα η Ατλέτικο Μινέιρο»

«Μπροστά στην κούρσα για Σκάρπα η Ατλέτικο Μινέιρο»

Ο Σκάρπα έχει δεχθεί μία πολύ συμφέρουσα πρόταση από την Ατλέτικο Μινέιρο, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, καθώς μετρά μόλις επτά συμμετοχές με τη φανέλα των «Ερυθρολεύκων».

Παρόλο που, η Φλαμένγκο είχε προσεγγίσει τον παίκτη για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Στα χαρτιά και το ντέρμπι του βόλεϊ στον Παναθηναϊκό!

Ένα μεγάλο όφελος για την Ατλέτικο Μινέιρο είναι, ότι, ο προπονητής της Λουίς Φελίπε έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σκάρπα, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στην Παλμέιρας το 2018, οπού και ανέπτυξαν καλές σχέσεις.

Η αρχική επιθυμία του Σκάρπα, μετά από την περίοδο δανεισμού στον Ολυμπιακό , ήταν να παραμείνει στην Ευρώπη. Ωστόσο, η συνειδητοποίηση ότι το ποδόσφαιρό του δεν έχει ακόμη απογειωθεί στη Γηραιά Ήπειρο, κάνει τον παίκτη να ξανασκεφτεί την καριέρα του και να επιστρέφει στη Βραζιλία, με την Ατλέτικο να είναι το φαβορί σε περίπτωση επαναπατρισμού του Βραζιλιάνου.

Η Νότινγχαμ αξιώνει ένα ποσό, γύρω στις 6 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ