Ο Τζιοβάνι «μοίρασε μαγεία» στα Βοτσαλάκια της Καστέλας (pics)

Ο Τζιοβάνι «μοίρασε μαγεία» στα Βοτσαλάκια της Καστέλας (pics)

Στα Βοτσαλάκια της Καστέλας βρέθηκε ο Τζιοβάνι κι έπαιξε ποδοβόλεϊ μαζί με άλλους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές αποδεικνύοντας ότι η... μαγεία του δεν «πεθαίνει» ποτέ!

Στα Βοτσαλάκια, στην Καστέλα του Πειραιά, δίπλα ακριβώς στη θάλλασα βρέθηκε ο μάγος Τζιοβάνι, μαζί με τον Λουτσιάνο, τους φίλους του και την… αιώνια ερωμένη του. Την μπάλα ποδοσφαίρου! Ο πάλαι ποτέ άσος της Μπαρτσελόνα (1996-99) και του Ολυμπιακού (1999-2005) βρέθηκε στη χώρα μας, όπου πέρασε «έξι από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας και της ζωής» του όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας του Ιδρύματος της Μπαρτσελόνα, ως εκπρόσωπος των Καταλανών.

Την περασμένη Κυριακή έδωσε το παρών σε εκδήλωση κατά του ρατσισμού και υπέρ των προσφύγων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σήμερα έπαιξε ποδοβόλεϊ κουμαντάροντας την μπάλα με την ίδια άνεση που το έκανε όντας ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Ο πιθανόν πιο αγαπημένος παίκτης της ερυθρόλευκης κερκίδας, «κουβάλησε» τη μαγεία του ακόμα μια φορά και τη χάρισε απλόχερα σε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ