Αποθέωση της Λάτσιο σε Μανδά: «Όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες για μία ημέρα» (vid)

Αποθέωση της Λάτσιο σε Μανδά: «Όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες για μία ημέρα» (vid)

Μεγάλες στιγμές για τον Χρήστο Μανδά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο, το οποίο συνοδεύτηκε από τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Ρόμα.

O Χρήστος Μανδάς είναι το πρόσωπο της ημέρας στη Ρώμη αφού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο ήταν εξαιρετικός στη νίκη πρόκριση επί της Ρόμα στο Κύπελλο.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχισμένος μετά τη λήξη του ματς λέγοντας μάλιστα σε άπταιστα ιταλικά «Forza Lazio», στην κάμερα της ιταλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Άρης 0-0: Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στην ανάρτησή της μάλιστα στα social media η Λάτσιο, εκθειάζει τον νεαρό άσο αναφέροντας πως: «Όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες για μία ημέρα»,

Μετά το ματς ο Μανδάς δήλωσε:

«Τι είδους βραδιά ήταν; Νιώθω πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσoυμε. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τον κύριο Σάρι που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω.

Πότε κατάλαβα ότι θα αγωνιστώ; Στη σημερινή συνάντηση, στις 4 μ.μ.. Είμαι πάντα έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με δύο τερματοφύλακες, όπως ο Προβεντέλ και ο Σέπε. Σε ποιον αφιερώνω τη νίκη; Είναι για τους φιλάθλους μας γιατί ξέρω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς και για την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ