Ιδού τα 100 γκολ του Μέσι στα ευρωπαϊκά κύπελλα (vid)

Ιδού τα 100 γκολ του Μέσι στα ευρωπαϊκά κύπελλα (vid)

Ο για πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, Λιονέλ Μέσι έφτασε χθες βράδυ τα εκατό γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Στο 61′ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο 30χρονος ηγέτης των Καταλανών σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Χτύπημα φάουλ στο ημικύκλιο […]

Ο για πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, Λιονέλ Μέσι έφτασε χθες βράδυ τα εκατό γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στο 61′ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο 30χρονος ηγέτης των Καταλανών σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Χτύπημα φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής του Προτό, εξαιρετική εκτέλεση και γκολ για το 2-0.

Για τους λάτρεις των συμπτώσεων, ο Μέσι σκόραρε το πρώτο και το τελευταίο (μέχρι στιγμής) του τέρμα κόντρα σε ελληνική ομάδα! Η αρχή έγινε το 2005 σε ένα δροσερό βράδυ της δεύτερης μέρας του Νοέμβρη. Η Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό του Αλμπέρτο Μαλεζάνι σε ένα οδυνηρό 5-0 στο «Καμπ Νου». Ο Λιονέλ Μέσι σε εκείνο το ματς είχε σημειώσει το 3-0. Μετά από λάθος του Δάρλα, η μπάλα έφτασε στον Αργεντινό ο οποίος πέρασε τον Γκαλίνοβιτς και πλάσαρε σε άδεια εστία.

Έκτοτε, ο σούπερ σταρ της «Μπάρτσα» δεν σταματούσε να σκοράρει και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πέτυχε τέσσερα χατ τρικ εναντίων των Βικτόρια Πλζεν, Μάντσεστερ Σίτι, ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις στις οποίες είχε σκοράρει καρέ τερμάτων απέναντι στην Άρσεναλ το 2010 για τα προημιτελικά του Champions League και τα πέντε γκολ που έβαλε στη Λεβερκούζεν δύο χρόνια μετά για τους «16» της διοργάνωσης.

Να αναφέρουμε πως, καθαρά στο Champions League ο χαρισματικός άσος των «μπλαουγκράνα» έχει σκοράρει 97 φορές. Τα υπόλοιπα τρία τέρματα τα πέτυχε για το Super Cup Ευρώπης. Το 2011 σκόραρε ένα γκολ απέναντι στην Πόρτο και μια τετραετία αργότερα έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ δύο φορές στο ματς με τη Σεβίλλη.

Δείτε και απολαύστε το βίντεο με τα 100 γκολ του Αργεντινού:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bbX-JSKUXRA

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ